Welkom bij KSYBM 

 

"De yogales begint pas echt op het moment dat je van de mat afstapt"

 

Deze unieke plek biedt ons de mogelijkheden voor een uniek lesaanbod, een plek in Simpelveld voor yoga, meditatie & meer. Het is onze ambitie om een ambiance te creëren. Waar in jij jezelf op een veilige en prettige manier kunt ontwikkelen en ontspannen. Jou iets gelukkiger maken, dat is ons doel!

Iedereen kan yoga beoefenen en er "beter" van worden. Om het geweldige effect te voelen hoef je geen been in je nek te leggen of een jaar in stille toewijding door te brengen. Als je kunt ademen, kun je yoga beoefenen. Zo simpel is het. Yoga is voor iedereen toegankelijk en is een van de wegen naar rust en zelfcompassie.     

Het is ons doel om je weer te verbinden met je ware zelf, waar je alle intuïtie vindt die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen en een gezond, geïnspireerd, creatief en gelukkig leven te leiden. Als je goed voor je innerlijk zorgt, weerspiegelt de wereld buiten jou die zorg en krijg je bovendien een sterke basis om vanuit te groeien. Alles wat je moet weten om het leven, de gezondheid en het lichaam te krijgen dat je wilt, vind je binnen in jezelf.

 

 

In de kern van Simpelveld, de poort tot het heuvelland vindt u deze unieke yoga studio KSYB&M U kunt contact opnemen met Joyce Verhoeven voor meer informatie of om een afspraak te maken; 06-41819654, Info@kloostersimpelveldyogabodymind.nl